De race

weken
0
-1
dagen
0
-2
uren
-1
-3
minuten
-3
0
seconden
-1
-4

Inschrijven

23 en 24 maart 2019 is het weer zover! Het is ook dit jaar weer gelukt om een prachtige uitdagende race in elkaar te zetten naar gebieden waar we nog niet eerder zijn geweest. Een behoorlijke puzzel na vier jaar racen rond Chaam en Breda. Ben jij klaar voor 12 uur of 6 uur racen?

Door de keuze van de gebieden waar we doorheen racen betekent dit dat de opzet van de 12-uurs race iets is gewijzigd. De ontvangst en start is op zaterdagavond op Camping de Flaasbloem in Chaam. Maar anders dan voorgaande jaren gaan we met de proloog meteen al een eind op weg. Dit betekent dat je geen tentje hoeft op te zetten. Een matje en een slaapzak voldoen voor de korte nacht. Je slaapspullen lever je voorafgaand aan de race in en tref je later ergens…

Voorgaande jaren was de proloog enkel bedoeld om de startvolgorde vast te stellen. Dit jaar is de proloog ruim 2,5 uur. Daarom zien we de proloog als een gewone race-etappe. De punten die je behaalt, en de tijd die je daarover doet, tellen mee voor de einduitslag.  Nadere details zullen later volgen in de nieuwsbrieven.

Uiteraard zitten naast de standaard onderdelen, fietsen, kickbike, run-bike en kano, ook weer voldoende Special Tasks in het programma. De proloog start met een samenwerkingsopdracht pur sang. Zorg dat je weet wie je racemaatje is!

De 6-uurs race start ook op Camping de Flaasbloem, op zondag 24 maart. De routes van beide races komen in de middag bij elkaar waardoor we elkaar ook kunnen aanmoedigen. Een van de doelen van Hard van Brabant is namelijk saamhorigheid.

Uiteindelijk finishen we allemaal weer in Chaam waar we gezamenlijk eten en de snelste/beste teams huldigen.

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen ondersteunen op beide dagen. Mocht je niet willen racen maar wel willen genieten van de sfeer en enthousiasme van anderen, kom ons versterken! Kom je racen en heb je vrienden of familie die je wel willen aanmoedigen? Vraag ze eens of zij misschien vrijwilliger willen zijn. Ze zijn hard nodig!

We kijken er al naar uit. Mocht je vragen hebben of je willen aanmelden als vrijwilliger: hardvanbrabant@gmail.com

Hard van Brabant is onderdeel van de Dutch Adventure Racing Series (DARS)

Inschrijven