Trainingsdag

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de trainingsdag van 16 februari.

Deze week ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven een mail met de laatste details.

Maar voor iedereen die nu al meer wil weten:

Ons doel is jullie kennis te laten maken en te laten oefenen met alle technieken die nodig zijn om goed voorbereid aan de start van Hard van Brabant te kunnen staan. Voor de trainingsdag is een goeie basisconditie voldoende, het accent ligt op verschillende navigatievormen, niet op lange afstanden afleggen. We gaan in totaal 3 uur actief aan de slag. Daarnaast krijg je presentaties en uitleg over de verschillende materialen en handige tips van zeer ervaren Adventure racers.

Je krijgt van ons een hapje en een drankje, maar je lunch en eten voor tijdens het sporten vragen we je zelf mee te nemen. Daarnaast heb je een MTB nodig, hardloopspullen en een (kleine) rugzak om je racespullen in mee te nemen onderweg. Racespullen?? Van tevoren krijg je van ons een e-mail waarin we vertellen wat je nodig hebt en op de dag zelf geven we daar meer uitleg over. Om een idee te krijgen: verplichte en verboden materialen

Daarnaast is onze sponsor Sportief Tilburg (sinds kort testcenter van Silva) aanwezig met een stand. Zij hebben bijna alle materialen die je nodig hebt voor een adventure race bij zich.  Je kunt ter plekke materialen aanschaffen die dan bij je worden thuisbezorgd.

We starten om 11.00u op Camping De Flaasbloem, Flaasdijk 1 in Chaam. Rond de klok van 17.00 sluiten we de trainingsdag af.

Na de trainingsdag sta jij goed voorbereid aan de start van Hard van Brabant en is jouw adventure race verslaving aangewakkerd…

Tot volgende week zaterdag!

Team Hard van Brabant