Trainingsdag

Heb je nog niet zoveel adventure race ervaring, of gewoon zin in een leuke extra training? Kom dan op 16 februari 2019 alvast naar Chaam voor onze trainingsdag. Voor slechts €15 p.p. krijg je uitleg over de sport, advies over je materiaal en ga je een paar uurtjes aan de slag om te oefenen met kaart en kompas.

Je krijgt van ons een hapje en een drankje, maar je lunch en eten voor tijdens het sporten vragen we je zelf mee te nemen. Daarnaast heb je een MTB nodig, hardloopspullen en een (kleine) rugzak om je racespullen in mee te nemen onderweg. Racespullen?? Van tevoren krijg je van ons een e-mail waarin we vertellen wat je nodig hebt en op de dag zelf geven we daar meer uitleg over.

We starten om 11.00u op Camping De Flaasbloem, Flaasdijk 1 in Chaam. Rond de klok van 17.00 sluiten we de trainingsdag af.

Voor de trainingsdag is een goeie basisconditie voldoende, het accent ligt op verschillende navigatievormen, niet op lange afstanden afleggen.

Na de trainingsdag sta jij goed voorbereid aan de start van Hard van Brabant en is jouw adventure race verslaving aangewakkerd…

JA! IK DOE MEE!

  • iDEAL
  • Bancontact