De inschrijving is opnieuw open speciaal voor jullie!

Klaar voor een dag actief genieten van de natuur?! Lees de informatie op deze site goed door en vul het inschrijfformulier compleet in. Na je inschrijving houden we je op de hoogte van het laatste nieuws.

Kosten
Een adventure race organiseren kost geld. Maar bij Hard van Brabant krijg je daar ook wat voor. Wat dat is lees je hieronder.

€ 75,-per team voor een 8-uurs race.
Pfieuw, da’s niet niks. Maar wat krijg je dan??

Gevarieerde volledig verzorgde 8-uurs race met bijzondere Special Tasks.
Strakke race-organisatie door een ervaren team.
Bijdrage voor de verzekering van de vrijwilligers
Bijdrage in de onkosten die er gemaakt moeten worden
Huur externe materialen
Hoge kwaliteit kaartmateriaal

De race wordt georganiseerd vanuit de Stichting Stimulering Sport en Natuur. Het eventuele geld dat er overblijft (we proberen kostendekkend te werken) gaat naar deze stichting en wordt gebruikt voor toekomstige races en activiteiten (buffer)

De inschrijving sluit op woensdag 7 april 2021.
Tot het sluiten van de inschrijving kun je kosteloos de namen van de teamleden wijzigen.

Mountainbike huren?
Dat kan! Voor slechts €30,- (of 35,- voor een 29″) krijg je een goede mountainbike incl helm, bidon, zadeltasje met reparatieset en een reserve binnenband. Je kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met onze partner 2ride.

Annuleren
Ben je onverhoopt genoodzaakt je deelname te annuleren? Dat vinden we natuurlijk erg jammer. Meld je jouw team voor 1 mei af dan ontvang je 100% van je inschrijfgeld retour. Na 1 mei 50%. Annuleer je na 14 september dan hebben we helaas alle kosten voor jouw deelname al gemaakt en krijg je geen inschrijfgeld meer retour.

INSCHRIJVEN: