Hard van Brabant wordt georganiseerd door de stichting Stimulering Sport en Natuur. Wij hebben als doel het buitensporten te promoten door actieve evenementen te organiseren in de natuur. Natuur is er niet alleen om naar te kijken, maar vooral ook om met zijn allen van te genieten en in te sporten. Tijdens Hard van Brabant kom je op onverwachte plekken en laten we graag heel Brabant (of stiekem gebieden daarbuiten) zien.

De organisatie bestaat uit een vaste kern van vijf mensen (Jeroen, Maartje, Adri, Ralph en Jornt).  Om dit team heen staat een enthousiast team van vrijwilligers. We kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, dus lijkt het je leuk om jouw steentje bij te dragen aan deze mooie race, dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met ons via hardvanbrabant@gmail.com.

Heb je vragen over de race? Mail ook dan naar hardvanbrabant@gmail.com.

Sportieve groet,

Team Hard van Brabant

 

025a Hart van Brabant Adventure Race 04-10-2014 Bram Knapen

Jeroen Vermeulen

Jeroen is onze voorzitter en meest ervaren kracht. Jeroen heeft altijd energie en blijft positief. Hij heeft een indrukwekkend sport-CV, werkt als gymdocent en organiseert al jaren adventure races. Het sociaal element combineren met competitie vindt hij zijn grootste uitdaging binnen Hard van Brabant.

Binnen Hard van Brabant is hij als Race-Director met name verantwoordelijk voor de route, prologen en special tasks.