Hard van Brabant 2017

HARD van BRABANT start over

weken
-3
0
dagen
0
0
uren
-1
-4
minuten
0
-1
seconden
-5
-9

 

Dit jaar zal Hard van Brabant plaatsvinden op 25 en 26 maart 2017

De voorbereidingen voor deze adventure race zijn al in volle gang. Routes worden uitgetekend, special tasks en prologen worden bedacht, vrijwilligers gecharterd en materialen in orde gemaakt. Nu zijn we alleen nog op zoek naar avontuurlijke en sportieve mensen die deze uitdaging aan willen gaan. Ben jij al in voorbereiding??

Schrijf je nu in en ga de uitdaging aan!

De opzet van Hard van Brabant is dit jaar weer een beetje anders dan voorheen. Deelnemers die voor de 10 uurs race gaan staat op zaterdagavond een proloog in het donker te wachten. Daarna gaan zij voor een kort (en nog een uurtje minder…) nachtje hun slaapzak opzoeken op camping de Flaasbloem. Omstreeks 05.00u klinkt het startschot voor nog eens 9 uur racen.

Voor wie dit iets te veel van het goede vindt, maar wel zin heeft in een leuke sportieve dag, is er op zondag ook een 5 uurs race. Ook ideaal als laagdrempelige kennismaking met de adventure race sport. De 5 uurs race zal rond de klok van 09.00u weggestart worden. Hou er rekening mee dat je je al eerder zal moeten melden.

We zijn op dit moment nog aan het bekijken of we voor de editie van 2017 ook weer een trainingsdag kunnen organiseren. Rond de jaarwisseling kun je hier meer informatie over verwachten.

Hard van Brabant is onderdeel van de Dutch Adventure Racing Series (DARS).