Organisatie en contact

HARD van BRABANT start over

weken
-3
0
dagen
0
0
uren
-1
-3
minuten
-5
-9
seconden
0
-2

De Hard van Brabant adventure race wordt georganiseerd door de stichting Stimulering Sport en Natuur.
Wij hebben als doel het buitensporten te promoten door actieve evenementen te organiseren in de natuur. Natuur is er niet alleen om naar te kijken, maar vooral ook om met zijn allen van te genieten en in te sporten. We zetten graag mensen in beweging. Door middel van een adventure race komen de deelnemers op onverwachte plekken en laten we graag heel Brabant zien.

Hieronder stellen we de organisatie aan u voor.

025a Hart van Brabant Adventure Race 04-10-2014 Bram Knapen

Jeroen Vermeulen

Jeroen is onze meest ervaren kracht. Jeroen heeft altijd energie en blijft positief. Inmiddels organiseert hij alweer zijn zevende adventure race. Sportief is hij zeker, zo staat hij voor de klas als gymdocent en is hij actief adventure racer (lid van Dutch Adventure). Prestaties schuwt hij ook niet, oa met een Duits en Nederlands kampioenschap in 2014 en een groot sport-cv. Het sociaal element combineren met competitie vindt hij zijn grootste uitdaging binnen Hard van Brabant.

Binnen Hard van Brabant is hij als Race-Director met name verantwoordelijk voor de route, prologen en special tasks.

 

 


021a Hart van Brabant Adventure Race 04-10-2014 Bram Knapen

 Jaap Meerhoff

Jaap is al 3 jaar betrokken bij het team van Hard van Brabant. Na een deelname aan de editie van 2014 leek het hem leuk om ook in de organisatie te stappen. Voor hem een ideale combinatie tussen het beter worden als adventure racer en iets terug doen voor de sport waar hij veel plezier uit haalt. Jaap heeft veel ervaring met het organiseren van evenementen; he get’s the job done.

Jaap regelt alles rondom financiën, deelnemers en de vrijwilligers van Hard van Brabant.

 

 

 


Koen van de Vorst profiel koen

 

Koen is dit jaar voor het tweede jaar betrokken bij Hard van Brabant. Zijn doel is om de deelnemers te prikkelen en nieuwsgierig te maken naar hun eigen mogelijkheden. Uiteraard staat veel plezier laten beleven bovenaan tijdens dit prachtige evenement.
Koen zet zijn expertise met betrekking tot werken op hoogte en hindernissen in bij de special tasks.

profiel peterPeter te Winkel

Peter zet zijn eigen deelname aan Hard van Brabant opnieuw een jaartje in de koelkast om de organisatie van ‘misschien wel de leukste race van Nederland’ vooruit te helpen. De expertise die hij hier opdoet kunnen jullie later dit jaar terugzien tijdens een nieuwe Adventure Race waarvan hij de initiator is: de Outdoor Valley Ralley.

Voor Hard van Brabant pakt hij, vanuit Rotterdam,  alles aan wat te maken heeft met Facebook, website en andere soorten van communicatie.

 


022a Hart van Brabant Adventure Race 04-10-2014 Bram Knapen

Erick Patist

Erick heeft een groot technisch inzicht en oplossend vermogen en dat maakt hem een zeer belangrijke kracht. Hij vindt voor alles wel een oplossing en denkt altijd in het teambelang. Erick en zijn fiets(en) zijn een gouden combinatie. Rijden en sleutelen zijn een van zijn grootste hobby’s, als cross tri-atleet is hij erg allround.

Hoe kan het ook anders, maar Erick is verantwoordelijk voor de materialen, special tasks en prologen.

 


023a Hart van Brabant Adventure Race 04-10-2014 Bram Knapen

Bram Knapen

Bram is bezig aan zijn vierde jaar binnen de organisatie. Netwerken en ‘ff regelen’ zit in zijn bloed. Hij weet de meest originele locaties te regelen en gaat altijd voor goud. Zijn motto ‘slaap wordt overschat’ gebruikt hij om veel uurtjes in de organisatie te steken. Bram is een sterke fietser en doet regelmatig mee aan een adventure race. Bram geniet van het organiseren en probeert de organisatie altijd te prikkelen tot beter.

Binnen de organisatie is hij verantwoordelijk voor locaties, draaiboek, vergunningen en sponsoring