Bikkels!

Jullie hebben het gefixt! En hoe!?! Wat een enthousiasme hebben jullie ons gegeven afgelopen weekend. Dat was die maandenlange voorbereiding, de last minute stress en het slaapgebrek meer dan waard.

De organisatie van een 12 uurs race en een 6 uurs race, met een overnachting op een andere locatie bracht best wat uitdagingen met zich mee. Zijn de steps er op tijd voor de 6-uurs? Hebben we alles voor het ontbijt bij ons? Kloppen de startlijsten nog met al die wijzigingen van de laatste dagen? Hebben we wel genoeg vrijwilligers?

Nou, die laatste groep, daarvoor is ons eerste woord van dank. Die vrijwilligers, inclusief een groep EHBO-ers, hebben er namelijk voor gezorgd dat alle open eindjes aan elkaar geknoopt werden. Ze kwamen vanuit het hele land een heel weekend naar Brabant om jullie een mooie race te bezorgen. Sliepen hooguit een paar uurtjes in de sporthal of in een tentje, maar bleven scherp om te zorgen dat er niets misging. Wij kunnen hen niet genoeg bedanken! Ook zij zijn wat ons betreft echte bikkels.

Ons tweede woord van dank is voor jullie, de deelnemers. We hebben zoveel leuke reacties ontvangen dat we neiging hebben om nu alweer een route te gaan bedenken voor volgend jaar. Terwijl we toch echt ook even moeten bijkomen ;). Jullie moesten fietsen, rennen, steppen, klimmen, vuur maken, kanoën, kaartlezen, afzien en toch scherp blijven. Waarschijnlijk moeten jullie nog iets harder bijkomen. We hopen dat jullie dat doen met een voldaan gevoel en een glimlach op je gezicht.

Het laatste woord van dank is voor onze sponsoren. Dankzij hen konden we net dat beetje extra doen. Ze waren bereid om niet de hoofdprijs te vragen, of om zelfs hun hele bijdrage te sponsoren. Vooral hun enthousiasme voor wat ‘wij adventure racers’ doen vinden we geweldig om te zien. We voelen ons gezegend met hun betrokkenheid bij Hard van Brabant. Zonder iemand tekort te willen doen: Dit jaar waren er twee partijen die ons echt enorm geholpen hebben. De Jumbo Bart van Peltplein in Tilburg sponsorde onverwachts alle voeding voor op de TA’s en het ontbijt. En onze nieuwe partner Sportief Tilburg hielp ons aan knipkaarten, knipkaarthouders, tasjes en prijzen voor de winnende teams. Dank jullie wel!

Op naar een volgend mooi avontuur!