De Race

HARD van BRABANT start over

weken
0
4
dagen
0
4
uren
1
1
minuten
4
8
seconden
1
1

 

Zet in je agenda: 24 en 25 maart 2018 Hard van Brabant!!

De Goldrush was de laatste wedstrijd van 2017. Het seizoen is afgelopen, maar wij hebben geen tijd voor een winterslaap. Want we zijn alweer volop aan de gang voor Hard van Brabant 2018! Routes bedenken en testen, een proloog, verrassende special tasks, op-en-top verzorging op camping de Flaasbloem; Hard van Brabant heeft een naam hoog te houden en dat is veel (en leuk!) werk. Wij hebben er nu al heel veel zin in en dagen je uit je in te schrijven!

Dat kan hier! 

De opzet van Hard van Brabant lijkt op die van vorig jaar. Deelnemers aan de 11 uurs race staat op zaterdagavond een proloog van ca. een uur in het donker te wachten. Daarna gaan zij voor een kort (en nog een uurtje minder…) nachtje hun slaapzak opzoeken op camping de Flaasbloem. In alle vroegte klinkt het startschot voor nog eens 10 uur racen.

10+1 uur iets teveel van het goede? Op zondag kun je ook 5 uur (ok, dat wordt misschien 5 uur en een beetje…) racen. Ook ideaal als laagdrempelige kennismaking met de adventure race sport. De 5 uurs race zal rond de klok van 09.00u weggestart worden. Hou er rekening mee dat je je al eerder zal moeten melden.

Dit jaar organiseren we helaas geen trainingsdag. De organisatie is een beetje uitgedund en komt nu uit alle uithoeken van Nederland. Het gaat ons daardoor jammer genoeg niet lukken om nog een trainingsdag te organiseren. Natuurlijk staan we je wel heel graag te woord als je vragen hebt over hoe adventure racen werkt. Je mag al te vragen sturen naar hardvanbrabant@gmail.com.

Hard van Brabant is onderdeel van de Dutch Adventure Racing Series (DARS). Om punten te verdienen voor de DARS moet je je team wel inschrijven voor de 11-uurs race!